Silverlight boek: Handboek Silverlight 3 van Antoni Dol

[![](http://2.bp.blogspot.com/_p4QIOJSZQdw/S_BOZyDskQI/AAAAAAAAADU/wzkOD3GcWfA/s320/handboekSL3.gif)](http://2.bp.blogspot.com/_p4QIOJSZQdw/S_BOZyDskQI/AAAAAAAAADU/wzkOD3GcWfA/s1600/handboekSL3.gif)
Op aanraden van een oud-collega (bedankt Erik!) heb ik vandaag het boek 'Handboek Silverlight 3' van Antoni Dol gelezen. Bij het eerste stuk van het boek vond ik het wat lastig om mijn aandacht erbij te houden omdat er veel design onderwerpen aanbod komen. Verderop wordt het een stuk interessanter omdat ook diverse technieken in Silverlight als customcontrols, media streaming, databinding, communicatie met html en javascript en deployment aan bod komen.

Met recht een handboek, alle relevante onderwerpen die te maken hebben met het ontwerpen en ontwikkelen van Silverlight applicaties komen aan bod en bieden voldoende uitleg om er direct mee aan de slag te gaan. Ik kan iedereen die snel met Silverlight aan de slag wil dit boek aanraden, na het lezen ervan heb je voldoende handvaten om je eerste applicatie te ontwikkelen.

Ronald Harmsen

I'm a software developer. When I'm not developing software I'm training & coaching other developers, speaking on a conference or fiddling with some technical stuff.

Arnhem, The Netherlands

Subscribe to Ronald to the cloud

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!