Het is weer januari, tijd voor nieuwe uitdagingen.....

In 2010 omstreeks deze tijd ben ik aan een nieuw uitdaging begonnen bij Ferox IT in Velp.
Na een bewogen jaar, waarin ik weer e.e.a. heb geleerd en nieuwe inzichten heb opgedaan, is Ferox in een faillisement beland.
Voor mij de reden om een heroverweging te maken op het gebied van werk, wat wil ik de komende jaren nu gaan doen?
De conclusie: actief bezig zijn met software ontwikkeling, met name op het gebied van kwaliteit & architectuur en me daarnaast verder ontwikkelen in management en ondernemerschap.

Nadat ik verschillende opties heb overwogen en vele gesprekken heb gevoerd, heb ik de beslissing genomen om weer bij mijn "oude club" Oosterkamp Training & Consultancy te gaan werken. De reden hiervoor is dat ik weer met zeer ervaren en gedreven collega's mag werken en met name het technische 'sparren' met Thomas Huijer heb ik afgelopen jaar gemist.
Daarnaast is ook het component  ondernemerschap hiermee meteen ingevuld, sinds 1 januari ben ik samen met Thomas eigenaar van Oosterkamp en zal ik de functie van directeur op me nemen.

Zoals je ziet is er dus het nodige veranderd de afgelopen periode en heb ik weer voldoende uitdagingen om me op te storten.

Ronald Harmsen

I'm a software developer. When I'm not developing software I'm training & coaching other developers, speaking on a conference or fiddling with some technical stuff.

Arnhem, The Netherlands

Subscribe to Ronald to the cloud

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!